Yeni Nesil Bulut Is zekasi sistemleri

Yazilim ve Bilgi Endustrisi Birligi (SIIA) tarafindan 2012 yilinin Yeni nesil Yazilim sirketleri olarak secilen 4 sirketten biri de Indicee sirketi. Sirket su anda yeni nesil bulut bazli is zekasi cozumlerinde  lider konumunda.

SIIA’ nin bu 4 sirketi secerken baktigi ozellikler urun, is modeli ve presentasyon. Yeni nesil sirketleri olarak secilen bu 4 sirketin bulut bilisim evriminde onemli bir rol oynayacagini soyleyen SIIA Yazilim dairesi baskani Rhianna Collier Indicee’ yi su sozlerle ovdu: “Bu yil katilim olaganustu ve rekabet acimasizdi. Indicee sirketi juri uyelerinin gozunde bulut bilisim is zekasi pazarini sarsacak duzeyde cok iyi konumlandirilmis bir sirket olarak one cikti.”

Indicee sirketi kurucusu ve CEO’ su Mark Cunnigham “bulut is zekasi alaninda yenilikci olarak taninmanin cok guzel bir duygu” oldugunu soyledi ve”Urunumuzu tamamiyla cekirdekten insa ettik amacimiz, guclu ve kullanimi kolay bir is zekasi yazilimi yaratmakti” dedi.

Indicee bulut bazli bir is zekasi sistemi ozellikle kucuk ve orta buyuklukteki isletmeler tarafindan tercih edilen bir sistem. Su anda bu sistemin partnerlari arasinda su isimler var:

Symmetrics :
Symmetrics sirketi dunya capinda taninmis cagri merkezlerinin performanslarini analiz eden bir yazilima sahip. Bu sirket 15 yildir is hayatinda. Geleneksel is zekasi yazilimlarinin artik SaaS (Servis olarak Yazilim) gereksinimlerine uymadiklarini dusundukleri icin Indicee’ nin bulut is zekasi platformunda karar kildilar ve kendi yazilimlarini Indicee’ yle entegre ettiler. Boylece daha once yalnizca buyuk cagri merkezlerinin ulasabilecegi duzeyde analiz ve raporlamalara orta ve kucuk buyuklukteki cagri merkezlerinin de ulasmasi saglandi.

Allocadia:
Allocadia buyuk pazarlama dairelerinin butcelerini planlamalarina yardim eden bulut bazli bir yazilima sahip. Bu sirketin musterileri Allocadia’ nin bu yazilim paketi ustunde butce verilerini analiz edecek ve musteriler arasinda paylasilabilecek raporlar ve rapor panelleri istiyorlardi. Allocadia geleneksel is zekasi yazilimlarini bir kenara birakip Indicee’ yi secti. Boylece cok sayida is zekasi uzmanina ve uzun uygulama ve uyarlama sureclerine gerek kalmadan 30 gunde pazara cikabilen bir urunde karar kildi.

Daha fazla bilgi icin

http://www.indicee.com/